Metaalbewerking workshop en een onvergetelijke groepsactiviteit

Metaalbewerking workshop. Inderdaad, Metal Skills: metaal bewerken, kanten, lassen. Bij Metal Skills maken we van metaaltechniek een feestje voor iedereen. Je leert samen iets nieuws, maakt iets moois en geniet van een hapje en drankje. Precies wat je nodig hebt voor een gezellig familie-uitje of een geslaagde teambuildingsactiviteit.

Grillen jullie straks burgers op een zelfgemaakte Smoker? Of gaan jullie voor gezellige avonden bij de tuinhaard?

Iedereen kan meedoen met de metaalbewerking workshop

Heb je 2 linker handen? Geen enkel probleem, ook dan kan je iets moois maken. Onze slimme engineers ontwerpen voor de workshop mooie producten die iedereen (jij dus ook!) kan maken.

En kom je er echt even niet uit, dan zijn wij er. Of die handige vriendin, collega of oom waar je mee samenwerkt.

Hapje, drankje, BBQ

Een vriendenuitje, familiedag of bedrijfsuitje draait natuurlijk niet om werken, maar om plezier en gezelligheid.

Wij ontvangen jullie in onze werkplaats met goede koffie of thee. Tijdens de workshop zorgen we voor een hapje en een alcoholvrij (veiligheid voor alles) drankje. Na het werk staat er een koud biertje, fris of wijn voor jullie klaar.

Toosten bij de BBQ of Smoker? Gezellig! Geef ons je wensen door, dan laten we je snel weten wat we allemaal voor je kunnen regelen.

Je eigen barbecue, vuurkorf of wandrek maken

Je kan ervoor kiezen om samen 1 product te maken of allemaal een eigen product. Wat je ook kiest, voor winkelprijs kun je straks genieten van je mooie selfmade barbecue, tuinhaard of wandrek.

Kies je voor een eigen product, dan maakt iedereen hetzelfde product. Daarop zijn de prijzen op de website tenminste gebaseerd. Maken jullie liever verschillende producten? Dat kan, we maken graag een offerte op maat.

De kosten van zo’n Metaalbewerking workshop en onvergetelijk uitje

De workshop kosten zijn €25,- per persoon dit is incl. drinken en een hapje van onze BBQ. (Genoemde bedragen zijn excl. product kosten, prijzen voor workshop producten kunt u hier vinden.)
Voor een eerlijke prijs organiseer jij een vriendenuitje, familiedag of teambuildingactiviteit waar jullie nog lang over napraten. De prijzen zijn afhankelijk van het product dat jullie gaan maken, het aantal deelnemers en de overige invulling van jullie middag.

Een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in een workshop vult u dan hieronder uw gegevens en uw wensen in en u ontvangt dan spoedig een prijsopgave van ons.