Wat ons onderscheid van onze concurrenten is dat wij de gezelligste workshops geven die er zijn! Van team building activiteiten, familie uitjes, vrijgezellenfeesten tot educatief voor je de kids in de klas!

Gezamenlijk één groot product

Er zijn bij ons drie verschillende soorten workshops te volgen. De eerste mogelijkheid is dat je samen met je vrienden of familie tijdens de workshop één groot product gaat maken als een van jullie team building activiteiten. Tijdens deze workshop heb je keuze uit onze Octafire en Vesuvius Smoker en natuurlijk neem je de product gewoon mee naar huis!

Individueel product

De tweede optie voor je familie uitje / vrijgezellenfeest of als team building activiteit, is het maken van een individueel eigen product hier heb je dan keuze uit onze Fire Ball, De Tulp, Jupiter, Saturnus, Hexagon, Madison, Detroit, Insectenhotel Groot en een folderstandaard en ook hier neem je na de workshop je product gewoon mee naar huis!

Educatief voor kinderen

De derde werkshop die wij geven is voor kinderen vanaf 10 jaar. Wij zorgen voor een gezellige educatieve workshop om de kinderen kennis te laten maken met de technieken die wij in een metaalfabriek gebruiken. Tijdens de workshop maken de kinderen hun eigen producten onder begeleiding van ons natuurlijk en mogen ze hun product ook lekker mee naar huis meenemen! Ideaal als team building activiteit voor in de klas of als familie uitje voor de kids!

Een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in een workshop vult u dan hieronder uw gegevens en uw wensen in en u ontvangt dan spoedig een prijsopgave van ons.