Voor wie?

Deze workshop is echt een leuke kinderfeestje of klassenuitje! Tijdens deze workshop richten wij ons speciaal op groepen kinderen/jongeren die met hun vrienden/groep/klas/team kennis willen maken met de technieken in een metaalfabriek. Ook voor kleinere groepen, bijvoorbeeld kinderfeestjes waarbij het de bedoeling is een serieuze activiteit te doen kunnen wij een leuke programma maken.

Kennismaken met Metaal

Tijdens het kinderfeestje of klassenuitje, verdelen we de kinderen/jongeren op in kleine groepjes. Onder begeleiding van ervaren metaalbewerkers gaan deze aan het werk. In een halve dag voeren de kinderen/jongeren verschillende bewerkingen uit samen met hun begeleider. Alle bewerkingen die ze uitvoeren hang af van het niveau, interesse en durf van de kinderen. Bewerkingen die gedaan kunnen worden zijn (punt)lassen, instellen van een zaagmachine, boren, solderen, knippen, walsen en afwerken met een schuurband, vijl of borstel.

Wat gaan we maken?

De kinderen mogen zelf kiezen wat ze willen maken tijdens hun kinderfeestje of klassenuitje. Ze kunnen kiezen uit bijvoorbeeld: een metalen dinosaurus geraamte, een vliegtuig, een helikopter, kerstster versieringen, foto lijsten in de vorm van harten of sterren, knikkerbanen of bijvoorbeeld een heus insectenhotel! Ook kunnen er bijvoorbeeld kleine uitvoeringen van onze producten voor volwassenen gemaakt worden zoals een kleine vuurkorf of een mini houtkachel.

Metal Skills ontvangt groep 7 van De Watermolen

Twee linker handen?

Bij het ontwerpen van al onze eigen producten hebben wij er rekening mee gehouden dat de producten door iedereen te maken moeten zijn, eventueel met iets meer of minder hulp van onze professionals. Het gaat er tijdens deze workshop kinderfeestje vooral om het beleven van plezier tijdens het kennismaken met verschillende metaal bewerkingstechnieken.

Kosten

De kosten van de gezelligste kinderfeestje van Nederland beginnen bij €35,- per persoon. De prijs is natuurlijk wel afhankelijk van de producten die de kinderen kiezen om samen te maken en hoe veel er worden gemaakt.

Tijdens en na de Workshop

Tijdens de workshop kinderfeestje hebben wij frisdranken en wat lekkers voor de kinderen beschikbaar. Voor de eventuele begeleiders is er naast frisdrank ook koffie en thee.

Producten direct meenemen

De zelfgemaakte producten kunnen na de workshop direct worden meegenomen. Indien gewenst kunnen we ze ook verzamelen en verpakken zodat het eventueel later ineens kan worden opgehaald.

Een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in een workshop vult u dan hieronder uw gegevens en uw wensen in en u ontvangt dan spoedig een prijsopgave van ons.