Voor wie?
In deze workshop maak je in een groep van minimaal 3 personen allemaal hetzelfde, maar wel jouw eigen unieke metaal product. Doordat je het product zelf maakt kun je na afloop trots jouw skills aan jouw vrienden laten zien. Is het een cadeau of wil je het product personaliseren laat het ons weten dit is meestal wel mogelijk.

Fun!
Het belangrijkste is om er een leuke dag van te maken gezelligheid en plezier staan voorop. Natuurlijk wordt er ook lekker gewerkt zodat je na afloop met een prachtig zelfgemaakt product naar huis gaat. Doordat jij het product met jouw eigen handen maakt, de onderdelen direct van de producent komen, heb je na de workshop een mooi product voor een fractie van de winkelwaarde.

Wat?
Enkele van onze eigen producten die je tijdens deze workshop zou kunnen maken zijn:
een traditionele vuurkorf, vuurschaal , smoker-bbq of een buitenkachel. Heb je zelf een leuk idee of een andere wens, laat het ons weten, wellicht kunnen we met je meedenken.

2 linker handen?
Bij het ontwerpen van al onze eigen producten hebben wij er rekening mee gehouden dat de producten door iedereen te maken moeten zijn, eventueel met iets meer of minder hulp van onze professionals. Natuurlijk helpt het als je ook zelf een beetje handig en niet bang aangelegd bent. De metalen onderdelen passen als puzzelstukken in elkaar zodat ze direct kunnen worden gelast. Uiteindelijk werkt u de producten netjes af met een slijptol, borstel, schuurband of in sommige gevallen met een lak of coating. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij eventueel de producten ook voor u laten stralen, verzinken of poeder coaten.

De kosten
Vanaf 35,- pp. De precieze kosten van deze workshop hangen af van het product dat je als groep uitkiest om gezamenlijk te gaan maken, de afwerking en van het aantal deelnemers. Indien je met een grote groep niet allemaal hetzelfde maar een aantal verschillende producten wilt maken dan kan dit eventueel wel, maar in overleg. We moeten rekening houden met de kosten van de onderdelen maar ook realistisch kijken of alle verschillende werkzaamheden wel uitgevoerd kunnen worden binnen de beschikbare tijd van de workshop.

Tijdens en na de workshop
U wordt bij ons gastvrij ontvangen met bakje koffie. Tijdens de workshop hebben wij alcoholvrije (fris)dranken beschikbaar samen met enkele versnaperingen die bij ons altijd op vuur bereid zijn. We hebben namelijk de gewoonte om onze BBQ’s of smokers aan te zetten als we beginnen met werken. Je weet immers nooit zeker wanneer het tijd voor pauze is.. Op het moment dat het werk er op zit en er geen gereedschappen meer worden gebruikt kan er genoten worden van een biertje of een wijntje. Ook is het mogelijk om na de workshop nog even verder te gaan met onze BBQ of eventueel met het prachtige resultaat van werkzaamheden van jouw eigen groep. Heb je andere ideeën of eventueel wensen m.b.t. eten en drinken laat het ons weten. Bijna alles is mogelijk.

Thuisbezorgen of afhalen
Natuurlijk wilt u na afloop van de workshop zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe Metal Skills product, uw kunt het natuurlijk direct zelf meenemen of wij kunnen het voor u verpakken en naar u versturen (de verpakking en verzendkosten zijn exclusief). Wij kunnen ons ook voorstellen dat u de producten liever zelf bij ons op een later moment komt ophalen. Dit is natuurlijk mogelijk; de producten kunnen maandags tm vrijdags opgehaald worden bij Jansen Metal Products tussen 07.30 uur en 18.00 uur of op zaterdag en zondag na het maken van een afspraak.

Een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in een workshop vult u dan hieronder uw gegevens en uw wensen in en u ontvangt dan spoedig een prijsopgave van ons.