Voor wie?

Deze workshop is echt een team building activiteit! Tijdens de workshop maak je met een groep van minimaal drie personen samen één groot product. Dit kan dus een product zijn voor het bedrijf, je afdeling of jullie team, door het samenwerken en samen de problemen op te lossen vinden wij dit echt één van de beste team building activiteiten van Nederland! Je kan natuurlijk ook één groot product maken tijdens je familie uitje, jubilaris of zelfs tijdens een vrijgezellenfeest voor de bruidegom of bruid. Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat het een levende hel wordt voor de bruidegom of bruid, maar die keuze ligt bij jullie. Als het moet kunnen we ons ook gewoon gedragen.😉

FUN!

Er een gezellige dag van maken en plezier hebben staat bij ons op nummer één. Wij zorgen voor de gezellige en plezierige sfeer en de rest laten we aan jullie over! Tijdens de team building activiteit of familie uitje moet er natuurlijk ook gewerkt worden, zo kunnen jullie na afloop met een prachtig zelfgemaakt product één geluksvogel heel blij maken. Voor een fractie van de winkelwaarde krijgt één persoon dus één van onze prachtige producten!

Wat?

De keuze is reuze zoals ze zeggen, tijdens jullie team building activiteiten of familie uitje heb je keuze uit de volgende producten die wij kunnen leveren: Octafire, Smoker BBQ Vesuvius, Buitenkachel Jupiter. Er zijn ook nog eens verschillende vormen van deze producten namelijk een Jumbo Vesuvius (de nog grotere broer van de Vesuvius) of een slim fit Octafire (de atletische slanke broertje van de Octafire). Maar het kan ook zijn dat jullie zelf een leuk idee of wens hebben, laat het ons weten dan zullen wij een kijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Twee linker handen?

Jullie team building activiteit of familie uitje moet natuurlijk gezellig en leuk blijven. Gelukkig hebben wij hele slimme engineers die bij ons werken en de producten hebben ontworpen. Bij het ontwerpen hebben wij er rekening mee gehouden dat de producten door iedereen te maken moet kunnen zijn. Het is alleen geen Ikea hier! Natuurlijk helpt het als je niet bang bent aangelegd, maar wij zijn altijd aanwezig en zullen je handje wel vasthouden als het even niet wilt.

Metal Skills ontvangt Kaak Multiparts!

Kosten

De kosten van de gezelligste team building activiteit of familie uitje van Nederland beginnen bij €35,- per persoon. De prijs is natuurlijk wel afhankelijk van de product die jullie kiezen om samen te maken. Het is ook mogelijk om meer dan één groot product te maken in overleg. Hoogstwaarschijnlijk is er dan ook een prijsvoordeel, omdat wij dan groter kunnen inkopen.

Tijdens en na de Workshop

Je wordt bij ons gastvrij ontvangen met een bakje koffie, zo lief zijn we nog wel. Tijdens de gezelligste team building activiteit of familie uitje van Nederland hebben we alcoholvrije dranken en hapjes aan te bieden. Op één of ander manier hebben wij ook altijd de neiging om onze eigen BBQ’s of Smokers aan te zetten wanneer de workshop begint. We kunnen zomaar even pauze nemen dus wel handig zo’n BBQ. Als het werk er op zit en de gereedschappen zijn terug op hun plek dan kunnen we wel samen even genieten van een biertje of wijntje. We kunnen ook gewoon aan het einde verder met onze BBQ of we kunnen jullie net gemaakte product even goed testen. Maar die keuze ligt allemaal bij jullie, bij andere wensen laat het ons weten we kunnen bijna alles regelen!

Thuisbezorgen of Afhalen

Natuurlijk na de meest gezellige team building activiteit of familie uitje van Nederland wil je je product zo snel mogelijk thuis hebben. Je mag het direct meenemen of voor een meerprijs kunnen wij deze verpakken en versturen. Het is ook mogelijk op de product te laten staan en dat jullie het later komen ophalen bij Jansen Metal Products in Winterswijk dit kan van Maandag t/m Vrijdag tussen 07:30 en 18:00. In het weekend kan ook wel maar wel in overleg.

Een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in een workshop vult u dan hieronder uw gegevens en uw wensen in en u ontvangt dan spoedig een prijsopgave van ons.