Voor wie?

Deze workshop is echt een leuke familie uitje! Tijdens de workshop maak je met een groep van minimaal drie personen allemaal hetzelfde product, maar iedereen voor zichzelf.  Na afloop kan je met volle trots jou (Metal) skills aan jou vrienden laten zien. Als het een cadeau is of je wilt het product personaliseren kan dit meestal ook wel in overleg.

FUN!

Er een gezellige dag van maken en plezier hebben staat bij ons op nummer één. Wij zorgen voor de gezellige en plezierige sfeer en de rest laten we aan jullie over! Tijdens de team building activiteit of familie uitje moet er natuurlijk ook gewerkt worden, zo kunnen jullie allemaal na afloop met een prachtig zelfgemaakt product naar huis voor een fractie van de winkelwaarde!

Wat gaan we maken?

De keuze is reuze zoals ze zeggen, tijdens deze team building activiteiten of familie uitje heb je keuze uit de volgende producten die wij kunnen leveren: Vuurkorf Tulp, Tuinhaard Jupiter, Vuurkorf Saturnus, Vuurkorf Fire Ball, Vuurschaal Hexagon, Wandkast Madison, Wandkast set Detroit, Insectenhotel Groot of een Folderstandaard. Maar het kan ook zijn dat jullie zelf een leuk idee of wens hebben, laat het ons weten dan zullen wij eens kijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Twee linker handen?

Jullie team building activiteit of familie uitje moet natuurlijk gezellig en leuk blijven. Gelukkig hebben wij hele slimme engineers die bij ons werken en de producten hebben ontworpen. Bij het ontwerpen hebben wij er rekening mee gehouden dat de producten door iedereen te maken moet kunnen zijn. Het is alleen geen Ikea hier! Natuurlijk helpt het als je niet bang bent aangelegd, maar wij zijn altijd aanwezig en zullen je handje wel vasthouden als het even niet wilt.

Metal Skills Workshop Vaderdag Special!

Kosten

De kosten van de gezelligste team building activiteit of familie uitje van Nederland beginnen bij €35,- per persoon. De prijs is natuurlijk wel afhankelijk van de producten die jullie kiezen om samen te maken. Het is ook mogelijk dat iedereen een ander product maakt maar wel in overleg. Wij moeten rekening houden met de kosten van de onderdelen maar ook kijken of alle verschillende werkzaamheden wel uitgevoerd kunnen worden tijdens de workshop.

Tijdens en na de Workshop

Je wordt bij ons gastvrij ontvangen met een bakje koffie, zo lief zijn we nog wel. Tijdens de gezelligste team building activiteit of familie uitje van Nederland hebben we alcoholvrije dranken en hapjes aan te bieden. Op één of ander manier hebben wij ook altijd de neiging om onze eigen BBQ’s of Smokers aan te zetten wanneer de workshop begint. We kunnen zomaar even pauze nemen dus wel handig zo’n BBQ. Als het werk er op zit en de gereedschappen zijn terug op hun plek dan kunnen we wel samen even genieten van een biertje of wijntje. We kunnen ook gewoon aan het einde verder met onze BBQ of we kunnen jullie net gemaakte product even goed testen. Maar die keuze ligt allemaal bij jullie, bij andere wensen laat het ons weten we kunnen bijna alles regelen!

Thuisbezorgen of Afhalen

Natuurlijk na de meest gezellige team building activiteit of familie uitje van Nederland wil je je product zo snel mogelijk thuis hebben. Je mag het direct meenemen of voor een meerprijs kunnen wij deze verpakken en versturen. Het is ook mogelijk op de product te laten staan en dat jullie het later komen ophalen bij Jansen Metal Products in Winterswijk dit kan van Maandag t/m Vrijdag tussen 07:30 en 18:00. In het weekend kan ook wel maar wel in overleg.

Een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in een workshop vult u dan hieronder uw gegevens en uw wensen in en u ontvangt dan spoedig een prijsopgave van ons.