Voor wie?
Deze 3e workshop is onze educatieve workshop hiermee richten wij ons speciaal op groepen kinderen/jongeren die met hun groep/klas/team graag kennis willen maken met de technieken in een metaalfabriek.

Ook voor kleinere groepen, bijvoorbeeld kinderfeestjes waarbij het de bedoeling is een serieuze activiteit te doen kunnen wij een leuk programma maken.

Kennismaken met:
Eenmaal opgesplitst in kleine groepjes gaan we onder begeleiding van ervaren metaalbewerkers aan het werk. In een halve dag voeren de de deelnemers verschillende bewerkingen uit te voeren samen met hun begeleider afhankelijk van het niveau, interesse en durf van de deelnemers. Bewerkingen die gedaan kunnen worden zijn (punt)lassen, instellen van een zaagmachine, boren, solderen, knippen, walsen en afwerken met een schuurband, vijl of borstel.

Wat?
De deelnemers mogen kiezen wat ze willen maken: we hebben bijvoorbeeld een metalen dinosaurus geraamte, een vliegtuig, een helikopter, kerstster versieringen, foto lijsten in de vorm van harten of sterren, knikkerbanen of bijvoorbeeld een heus insectenhotel! Ook kunnen er bijvoorbeeld kleine uitvoeringen van onze producten voor volwassenen gemaakt worden zoals een kleine vuurkorf of een mini houtkachel.

2 linker handen?
Bij het ontwerpen van al onze eigen producten hebben wij er rekening mee gehouden dat de producten door iedereen te maken moeten zijn, eventueel met iets meer of minder hulp van onze professionals. Het gaat er tijdens deze workshop vooral om het beleven van plezier tijdens het kennismaken met verschillende metaal bewerkingstechnieken.

De kosten
De kosten om met een groep aan de slag te gaan hangen erg af van de groepsgrootte en welke en hoeveel verschillende producten de deelnemers willen maken. Prijzen vanaf circa € 30,- per deelnemer.

Tijdens en na de workshop
Tijdens de workshop hebben wij frisdranken en wat lekkers voor de kinderen beschikbaar. Voor de eventuele begeleiders is er naast frisdrank ook koffie en thee.

Producten direct meenemen
De zelfgemaakte producten kunnen na de workshop direct worden meegenomen. Indien gewenst kunnen we ze ook verzamelen en verpakken zodat het eventueel later ineens kan worden opgehaald.

Een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in een workshop vult u dan hieronder uw gegevens en uw wensen in en u ontvangt dan spoedig een prijsopgave van ons.