Voor wie?
In deze workshop maak je in een groep van minimaal 3 personen gezamenlijk 1 metaal product. Dit kan bijvoorbeeld een product zijn voor het bedrijf, jouw afdeling of jullie team. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je een product maakt voor 1 persoon namelijk een jubilaris, een vriend of vriendin die een mijlpaal heeft bereikt of wellicht voor een aanstaande bruidegom of bruid tijdens een vrijgezellendag.

Fun!
Het belangrijkste is om er een leuke dag van te maken gezelligheid en plezier staan voorop. Natuurlijk wordt er lekker gewerkt zodat je na afloop met een prachtig zelfgemaakt product naar huis gaat om er 1 geluksvogel mee te verassen. Doordat jullie met eigen handen dit product maken en de onderdelen direct van de producent komen maak je mooie producten voor een fractie van de winkelwaarde.

Wat?
Een van onze producten die je tijdens deze workshop zou kunnen maken is onze Smoker-BBQ Vesuvius, deze is te maken in een standaard grote uitvoering of in een reusachtige uitvoering. Natuurlijk kunnen we ook andere producten maken zoals bijvoorbeeld onze Metal Skills-Octafire of een mega vuurkorf, een grote buitenkachel of een jumbo-barbecue-braai. Heb je zelf een leuk idee of een wens? Laat het ons weten, wij staan overal voor open.

2 linker handen?
Bij het ontwerpen van al onze eigen producten hebben wij er rekening mee gehouden dat de producten door iedereen te maken moeten zijn, eventueel met iets meer of minderhulp van onze professionals. Natuurlijk helpt het als je ook een beetje handig en niet bang aangelegd bent. De metalen onderdelen passen als puzzelstukken in elkaar zodat ze direct kunnen worden gelast. Uiteindelijk werkt u de producten netjes af met een slijptol, borstel, schuurband of in sommige gevallen met een lak of coating. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de producten ook voor u laten stralen, verzinken of poeder coaten.

De kosten
Vanaf € 35,- pp. De precieze kosten van deze workshop hangen af van het product dat je als groep uitkiest om gezamenlijk te gaan maken, de afwerking en van het aantal deelnemers. Indien je met een grote groep toch meer dan 1 product wil maken dan kan dit eventueel in overleg. Er is dan waarschijnlijk een prijsvoordeel te behalen omdat we meer (dezelfde) onderdelen moeten maken maar we moeten ook realistisch kijken of de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden binnen de beschikbare tijd van de workshop.

Tijdens en na de workshop
U wordt bij ons gastvrij ontvangen met bakje koffie. Tijdens de workshop hebben wij alcoholvrije (fris)dranken beschikbaar samen met enkele versnaperingen die bij ons altijd op vuur bereid zijn. We hebben namelijk de gewoonte om onze BBQ’s of smokers aan te zetten als we beginnen met werken. Je weet immers nooit zeker wanneer het tijd voor pauze is.. Op het moment dat het werk er op zit en er geen gereedschappen meer worden gebruikt kan er genoten worden van een biertje of een wijntje. Ook is het mogelijk om na de workshop nog even verder te gaan met onze BBQ of eventueel met het prachtige resultaat van werkzaamheden van jouw eigen groep. Heb je andere ideeën of eventueel wensen m.b.t. eten en drinken laat het ons weten. Bijna alles is mogelijk.

Thuisbezorgen of afhalen
Natuurlijk wilt u na afloop van de workshop zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe Metal Skills product, uw kunt het natuurlijk direct zelf meenemen of wij kunnen het voor u verpakken en naar u versturen (de verpakking en verzendkosten zijn exclusief). Wij kunnen ons ook voorstellen dat u de producten liever zelf bij ons op een later moment komt ophalen. Dit is natuurlijk mogelijk; de producten kunnen maandags tm vrijdags opgehaald worden bij Jansen Metal Products tussen 07.30 uur en 18.00 uur of op zaterdag en zondag na het maken van een afspraak.

Een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in een workshop vult u dan hieronder uw gegevens en uw wensen in en u ontvangt dan spoedig een prijsopgave van ons.