Natuurlijk is er een speciale rol voor de vrijgezel tijdens de workshop en bovendien hebben wij ook de mogelijkheid om hem of haar in een passende outfit te steken. Er zijn 2 mogelijkheden om tijdens een vrijgezellenuitje bij ons aan de slag te gaan.

smoker bbq gereed en gecoat

Gezamenlijk Één origineel product

De eerste mogelijkheid is een groepsactiviteit waarbij gezamenlijk als team samengewerkt moet worden om binnen de beschikbare tijd een origineel en mooi metaalproduct te maken. Voorbeelden van producten die tijdens dit vrijgezellenfeest gemaakt kunnen worden zijn: een keuze uit 1 van onze groepsproducten, een mega-barbecue of rookoven, een grote vuurkorf, een grote buitenkachel of uw eigen idee! Het belangrijkste is om een leuke dag te hebben, het te maken product moet natuurlijk ook in orde zijn maar gezelligheid en lol staan voorop.

IMG_4176

Jouw eigen product

De tweede mogelijkheid is een groepsactiviteit waarbij iedereen zijn eigen product (zie individuele producten) maakt om dit thuis vol trots te kunnen presenteren. Heerlijk genieten van jouw zelfgemaakte barbecue, vuurkorf of houtkachel. Het belangrijkste is  om er een leuke dag dag van te maken, het te maken product moet natuurlijk ook in orde zijn maar gezelligheid en lol staan voorop.

Vrijgezellenuitje bij Metal Skills

De workshop

Na de instructies en de verdeling van de taken, gaat iedereen de werkplaats in. De persoonlijke veiligheidsmiddelen worden uitgedeeld en de werkplekken worden opgezocht.
Tijdens de workshop is er professionele begeleiding aanwezig om te adviseren en te helpen bij het verbeteren van de “metal skills”. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om de vrijgezel in het zonnetje (of juist niet) te zetten. Uiteindelijk worden alle werkstukken afgewerkt en gereed gemaakt om mee te nemen of eventueel om te verzenden of op te halen.

Gedurende de activiteiten is er voldoende gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Indien gewenst kunnen wij zelf een barbecue voor u organiseren. Bespreek uw wensen met ons!

Gedurende de workshop, de tijd dat je daadwerkelijk met gereedschappen in de weer bent is het niet mogelijk om alcohol te nuttigen. Na de workshop is dit natuurlijk wel mogelijk, heerlijk genieten na al het “harde werken” met een drankje en een hapje van jouw (of onze) zelfgemaakte barbecue of vuurkorf.

Groepsgrootte
De minimale groepsgrootte is 3 personen. Groepen tot circa 15 personen kunnen wij gemakkelijk ontvangen. De maximale groepsgrootte hangt sterk af van de gekozen activiteit en de producten die onze gasten willen maken. Hele grote groepen tot circa 30-40 personen kunnen wij wel ontvangen, maar voor een goede begeleiding en extra werkplekken moeten wij hiervoor wel het een en ander organiseren. De genoemde data voor grote groepen (vanaf 15 personen) zijn daarom in overleg beschikbaar.

Een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in een workshop vult u dan hieronder uw gegevens en uw wensen in en u ontvangt dan spoedig een prijsopgave van ons.