In het bedrijfspand van Jansen Metal Products te Winterswijk geven wij onze workshops. Wij hebben hier de beschikking over een instructieruimte om een presentatie te kunnen geven. De ruim opgezette werkplaats is voorzien van alle benodigde gereedschappen en heeft meer dan voldoende werkplekken om onze producten te kunnen maken, zelfs met grote groepen. Alle vereiste afzuigingen en veiligheidsvoorzieningen zijn aanwezig. Verder mogen wij gebruik maken van de kantine en natuurlijk van de sanitaire voorzieningen. Daarnaast is er op het buitenterrein voldoende ruimte om een barbecue, vuurkorf of buitenhaard te testen onder het genot van een pilsje (drankje) en een aantal roosterende kippetjes, spareribs of iets anders.

Veiligheid
Natuurlijk doen we er alles aan om de jullie uitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest veilig te laten verlopen. Tijdens de activiteit hebben wij de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen die je gratis mag gebruiken.

Indien je artikelen zou willen aanschaffen om na de workshop te houden is dat ook mogelijk. Tegen zeer scherpe prijzen kunnen wij zaken aanbieden zoals bijvoorbeeld veiligheidsschoenen, veiligheidsbrillen, gehoorbescherming etc. heb je speciale wensen zoals een overzetbril of een veiligheidsbril met leesgedeelte laat het ons weten wij kunnen dit speciaal voor u bestellen.

Heb je eigen beschermingsmiddelen? Top! neem ze mee, want werken met je eigen spullen blijft het prettigste.

Kleding
Iedereen krijgt een stofjas aan. Wij raden je aan om met de kledingkeuze enigszins rekening te houden met de activiteiten. Een spijkerbroek is bijvoorbeeld een verstandige keuze. Indien nodig beschikken wij ook over enkele overals zodat ook bij minder ideale kleding keuzes we je toch voldoende bescherming kunnen bieden. Onze stofjassen mogen net als onze andere beschermingsmiddelen gratis worden gebruikt. Indien gewenst zijn ze ook te koop.