Onze workshop op uw locatie, dat kan!

Alle benodigdheden zoals lasapparatuur, veiligheidsmiddelen en natuurlijk onze halffabricaten kunnen wij in onze bus mee nemen naar uw locatie.

Dit is ideaal als er voor een bedrijfs- of teamuitje een leuke activiteit gezocht wordt in combinatie met andere activiteiten. Geen tijd om naar onze werkplaats in Winterswijk te komen geen probleem, wij komen bij u!

Tijdens deze activiteit is onze vuurkorf Saturnus het meest geschikte product om te maken omdat dit product voledig gemaakt kan worden met behulp van een lasapparaat.

Kosten
Afhankelijk van het aantal producten dat de groep wil maken variëren de kosten. Ook hangt het af van de hoeveelheid werkplekken die wij moeten inrichten en hoeveel begeleiders wij mee moeten nemen. Is de stroomvoorziening voldoende of moeten wij een aggregaat meenemen? Het kan allemaal, neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Veiligheid
Natuurlijk doen we er alles aan om de jullie uitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest veilig te laten verlopen. Tijdens de activiteit hebben wij de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen die je gratis mag gebruiken.

Indien je artikelen zou willen aanschaffen om na de workshop te houden is dat ook mogelijk. Tegen zeer scherpe prijzen kunnen wij zaken aanbieden zoals bijvoorbeeld veiligheidsschoenen, veiligheidsbrillen, gehoorbescherming etc. heb je speciale wensen zoals een overzetbril of een veiligheidsbril met leesgedeelte laat het ons weten wij kunnen dit speciaal voor u bestellen.

Kleding
Iedereen krijgt een stofjas aan. Wij raden je aan om met de kledingkeuze enigszins rekening te houden met de activiteiten. Een spijkerbroek is bijvoorbeeld een verstandige keuze. Indien nodig beschikken wij ook over enkele overals zodat ook bij minder ideale kleding keuzes we je toch voldoende bescherming kunnen bieden. Onze stofjassen mogen net als onze andere beschermingsmiddelen gratis worden gebruikt. Indien gewenst zijn ze ook te koop.