Wat is er in de omgeving van Winterswijk nog meer voor groepen te doen?

Wij begrijpen dat je voor een groepsactiviteit, een familiedag of een vrijgezellenuitje waarschijnlijk op zoek bent naar een dag-vullend programma. Hieronder een overzicht van activiteiten, eten & drinken, vervoer en overnachtingen in de gemeente Winterswijk en haar directe omgeving. Neem gerust zelf contact op met deze organisaties en als we kunnen helpen laat het ons dan weten?

Activiteiten voor groepen

Locked – Escaperoom Winterswijk

Kun jij ontsnappen in 60 minuten?

Beleef de beste Escape Rooms van Oost-Nederland!

Speel nu “The Hangover” of “The Sleepover”!

www.lockd.nl

Achterhoekpaintball.nl

De leukste en meest veelzijdige paintball-locatie van de Achterhoek!
Paintball is uitermate geschikt voor groepsactiviteiten zoals bedrijfsuitjes, teamuitjes, een vrijgezellendag of gewoon met de vriendengroep.

Het paintball is te combineren met een hapje & drankje tot een compleet verzorgd arrangement!

www.achterhoekpaintball.nl/

Eten & drinken

Beachclub MEER

Het ultieme vakantie gevoel in de Achterhoek.

Op het schitterende recreatiegebied  Hilgelo in Winterswijk staat de verrassende beachclub MEER. Vergeet de dagelijkse stress en waan je heel even in een andere wereld!

www.beachclubmeer.nl

Steakhouse Vivaldi

Vivaldi is door de jaren heen een begrip geworden in de achterhoek. Door de overheerlijke spareribs, de grote variatie op onze menukaart, de live-muziek en de kwaliteit van het gebodene weten dan ook grote bezoekersaantallen ons te vinden in de achteraf gelegen buurtschap Miste.

www.steakhousevivaldi.nl

Groepsaccomodaties

Te Paske Recreatie – Groepsaccommodatie in Winterswijk

Te Paske Recreatie biedt u twee ruime, landelijk gelegen groepsaccommodaties in Winterswijk (Achterhoek, Gelderland). U heeft de keuze uit een groepsaccommodatie voor 24 en voor 30 personen.

www.tepaske-recreatie.nl

Groepsaccommodatie Scharrelhof

Groepsaccommodatie Scharrelhof ligt in het prachtige Nationale Landschap Winterswijk en biedt plaats aan groepen van 10 tot en met 21 personen. Het vakantiehuis is sfeervol en huiselijk. Er is een grote deel waarbij in de verbouwing de authentieke delen bewaard zijn gebleven

www.scharrelhof.nl

Groepsvervoer