De techniekmiddagen organiseren we samen met basisscholen en de metaalworkshops zijn speciaal gemaakt voor kinderen van groep 7.

Kids uit Haaksbergen van de volgende scholen mogen zich 1 keer inschrijven op één datum: 

Op den Akker, Los Hoes, Montessorischool, Sint Bonifacius,  (OBS) Buurse, Honesch, Paul Johannes, IKC de Kameleon, Het Palet, IKC de Bleek (Beckum), Sint Jozef (Rietmolen), De Berkel (Rekken), Sint Bonifatius (Haaksbergen), PIUS X

In Haaksbergen is onze gastheer DGS, wij maken gebruik van hun bedrijfspand en apparatuur aan de bouwstraat 11, 7483 PA Haaksbergen.

DGS

PASSION FOR EFFICIENY

Voor de professionele vleesverwerkende industrie levert DGS systemen en lijnen voor het op diervriendelijke wijze ontvangen van dieren en het efficiënt verwerken, transporteren, versnijden en inpakken van vlees- en bijproducten.

DGS helpt zijn klanten met passie en toewijding om vleesverwerking en producthandling op een betrouwbare, efficiënte, hygiënische en diervriendelijke wijze uit te voeren. Op basis van branchekennis en een team van mensen met jarenlange technische ervaring ontwikkelt DGS innovatieve oplossingen.

Wij ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden innovatieve systemen en lijnen met een hoge mate van automatisering voor de primaire vleesverwerking en voor producthandling. We zetten robots in voor een hoge mate van automatisering en voor de hoogste flexibiliteit. DGS gelooft in partnerschap met klanten en leveranciers om onze branchekennis op peil te houden en om feedback te krijgen, zodat we de beste oplossingen kunnen ontwikkelen. Om de installaties in een betrouwbare toestand te houden, verzorgt DGS het onderhoud van de geleverde systemen en installaties.

We willen onze klanten helpen met een efficiënte en voedselveilige vleesverwerking

Veiligheid

Tijdens de workshops staat veilig kennismaken met techniek voorop.

Bij DGS zijn alle vereiste afzuigingen en veiligheidsvoorzieningen aanwezig.

Metal Skills Kids zorgt voor de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen. De kinderen worden begeleid door ervaren en professionele metaalbewerkers. Samen zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt.

Kleding

Iedereen krijgt een stofjas en werkschoenen aan. Maten kunnen ingevuld worden op het inschrijfformulier. We raden wel aan om spijkerbroek te dragen en kinderen met lange haren kunnen deze het beste in een staart dragen.

Ouders/verzorgers

Geïnteresseerde ouders/verzorgers, leerkrachten of anderen zijn van harte welkom om te komen kijken. Dit juichen wij van harte toe!

De beschikbare ruimte is echter beperkt en verschilt per gastheer. Als er te veel kijkers kom en het zou te vol worden dan zullen we aan een aantal kijkers vragen om later terug te komen.

Hoe aan te melden?

  • Klik op de button hierboven of onderaan de pagina, deze zal je naar onze inschrijfformulier pagina brengen.
  • Selecteer je plaats (Borne)
  • Selecteer je organisatie (Van Uhm)
  • Selecteer je evenement (workshop)
  • Vul je persoonlijke gegevens in
  • Selecteer je school
  • Maak een keuze bij “Toestemming foto’s”
  • Ga akkoord met het privacy beleid
  • Klik op opslaan