Verzenden/Ophalen

Natuurlijk wilt u na afloop van de workshop zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe Metal Skills product, u kunt het natuurlijk direct zelf meenemen of wij kunnen het voor u verpakken en naar u versturen (de verpakking en verzendkosten zijn exclusief). Wij kunnen ons ook voorstellen dat u de producten liever zelf bij ons op een later moment komt ophalen. Dit is natuurlijk mogelijk de producten kunnen maandags t/m vrijdags opgehaald worden bij Jansen Metal Products tussen 07.30 uur en 18.00 uur of op zaterdag en zondag na het maken van een afspraak. Dit geldt ook als u er voor gekozen hebt om uw producten door ons te laten nabewerken.

*Indien de gemaakte producten na 8 weken nog niet zijn opgehaald vervalt uw eigendomsrecht en zullen wij uw spullen een mooi plekje geven in onze webshop.

 

Betaalmogelijkheden

Wanneer u een workshop hebt gereserveerd dan zullen wij u een aanbetalingsfactuur sturen voor 50% van het totaal bedrag. De resterende 50% kunt u voldoen als pinbetaling voor aanvang van de workshop. Eventuele extra wensen zoals hapjes en drankjes kunnen zowel per pin als ook contant direct na de workshop betaald worden.