verzenden/ophalen

Natuurlijk wilt u na afloop van de workshop zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe Metal Skills product, u kunt het natuurlijk direct zelf meenemen of wij kunnen het voor u verpakken en naar u versturen (de verpakking en verzendkosten zijn exclusief). Wij kunnen ons ook voorstellen dat u de producten liever zelf bij ons op een later moment komt ophalen. Dit is natuurlijk mogelijk de producten kunnen maandags tm vrijdags opgehaald worden bij Jansen Metal Products tussen 07.30 uur en 18.00 uur of op zaterdag en zondag na het maken van een afspraak. Dit geldt ook als u er voor gekozen hebt om uw producten door ons te laten nabewerken.

*Indien de gemaakte producten na 8 weken nog niet zijn opgehaald vervalt uw eigendomsrecht en zullen wij uw spullen een mooi plekje geven in onze webshop.

 

betaalmogelijkheden

Wanneer u een workshop hebt gereserveerd dan zullen wij u een aanbetalingsfactuur sturen voor 50% van het totaal bedrag. De resterende 50% kunt u voldoen als pinbetaling voor aanvang van de workshop. Eventuele extra wensen zoals hapjes en drankjes kunnen zowel per pin als ook contant direct na de workshop betaald worden.