Wat voor een groep u ook bent u bent van harte welkom om samen met ons uw eigen en unieke metaal product te maken. Er zijn 2 mogelijkheden als groepsactiviteit bij ons aan de slag te gaan.

smoker bbq gereed en gecoat

Gezamenlijk Één origineel product

De eerste mogelijkheid is een teambuildingactiviteit waarbij samengewerkt moet worden om binnen de beschikbare tijd een origineel en mooi metaalproduct te maken. Voorbeelden van producten die tijdens deze groepsactiviteit gemaakt kunnen worden zijn: een keuze uit 1 van onze groepsproducten, een mega-barbecue of rookoven, een grote vuurkorf, een grote buitenkachel of uw eigen idee! Het belangrijkste doel is een leuke dag, het te maken product moet natuurlijk ook in orde zijn maar gezelligheid en lol staan voorop.

IMG_2308

Jouw eigen product

De tweede mogelijkheid is een groepsactiviteit waarbij iedereen zijn eigen product (zie individuele producten)nmaakt om dit thuis vol trots te kunnen presenteren en te gebruiken. Heerlijk genieten van jouw zelfgemaakte barbecue, vuurkorf of houtkachel. Het belangrijkste is een leuke dag, het te maken product moet natuurlijk in orde zijn maar gezelligheid en lol staan voorop.

Groepsuitje Metal Skills - vuurkorven & wandkastjes

De workshop

Na de instructies en de verdeling van de taken, gaat iedereen de werkplaats in. De persoonlijke veiligheidsmiddelen worden uitgedeeld en de werkplekken worden opgezocht.

Tijdens de workshop is er professionele begeleiding aanwezig om te adviseren en te helpen bij het verbeteren van de “metal skills”. Uiteindelijk worden het werkstuk afgewerkt en verzend gereed gemaakt.

Gedurende deze groepsactiviteit is er voldoende gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Indien gewenst kunnen wij zelfs een barbecue voor u organiseren. Bespreek uw ideeën met ons!

Gedurende de workshop, de tijd dat je daadwerkelijk met gereedschappen in de weer bent is het niet mogelijk om alcohol te nuttigen. Na de workshop is dit natuurlijk wel mogelijk. Samen met jouw vrienden, familie of teamgenoten kunt je genieten van een  hapje en een drankje. Hebben jullie een barbecue of vuurkorf gemaakt dan kan deze (of onze) natuurlijk direct uitgeprobeerd worden!

Groepsgrootte
De minimale groepsgrootte is 3 personen. Groepen tot circa 15 personen kunnen wij gemakkelijk ontvangen. De maximale groepsgrootte hangt sterk af van de gekozen activiteit en de producten die onze gasten willen maken. Hele grote groepen tot circa 30-40 personen kunnen wij wel ontvangen, maar voor een goede begeleiding en extra werkplekken moeten wij hiervoor wel het een en ander organiseren. De genoemde data voor grote groepen (vanaf 15 personen) zijn daarom in overleg beschikbaar.

Een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in een workshop vult u dan hieronder uw gegevens en uw wensen in en u ontvangt dan spoedig een prijsopgave van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.